Tannleger

Tannlege Arnfinn Husby
Allmennpraksis
Tannlege Kari Bergman Husby
Allmennpraksis
Tannlege Eirik Husby
Allmennpraksis
Tannlege Mai Nguyen
Allmennpraksis
Tannlege Dr. Odont. Zahra Armingohar
Allmennpraksis, spesialkompetanse i implantatprotetikk med refusjonsrett hos Helfo

Tannhelsesekretærer

  • Janet Mydland
  • Renate Haug
  • Marianne Jensen
  • Suzana Samson
  • Sykepleier Thuy Pham

Spesialister

Dr. Odont. Inger Johanne Blix
Inger Johanne Blix er tannlege, doktor odont. og spesialist i periodonti (tannkjøttsykdommer) fra Universitet i Oslo. Hun har jobbet i Bogstadveien 51 siden 1999. Hun er også ansatt ved Avdeling for periodonti ved UiO hvor hun jobber med forskning og undervisning.
Maria Pham
Spesialist i oralkirurgi og oral medisin. Cand. odont fra 2007. Doktorgradsstipendiat, forsker på tannimplantater. Tidligere jobbet på Det odontologiske fakultet, UiO.
Kristine Lindstad Matri
Spesialistkandidat i oralkirurgi og oral medisin.
Caroline Hol
Spesialist i kjeve- og ansiktsradiologi (bildediagnostikk) fra Universitetet i Oslo, hvor hun for tiden også er doktorgradsstipendiat, og underviser på spesialistutdannelsen. Cand. odont. fra 2002. Klinisk erfaring fra regionalt odontologisk kompetansesenter på Sørlandet og i Nord-Norge siden 2009.
Dr. Odont. Gaute Floer Johnsen
Spesialist i endodonti. Cand. odont. fra Universitetet i Oslo 2009. Doktorgrad i rotkanalanatomi.
Professor Dr. Odont. Dag Ørstavik
Spesialist i endodonti, og tidligere fagleder ved Det odontologiske fakultet i UiO.
Dr. Steinar Thoresen
Lege med spesialisering i patologi og epidemiologi. Head of Oncology Strategy Nordics and Netherland i Merck. Tidligere leder for nasjonal kreftscreening ved Kreftregisteret, professor emeritus ved UiB 1999-2013, og medisinsk direktør i Abbvie og GlaxoSmithKlein.
Zahra Armingohar
Doktor. odont. fra Universitet i Oslo. Allmenntannlege siden 2006, og er godkjent implantatprotetisk behandler. Spesialkompetanse for tannleger i sedasjon med lystgass, og beroligende midler. Zahra har forsket på sammenhengen mellom oral helse og hjerte- karsykdommer. Hun har tidligere jobbet som instruktørtannlege ved Det odontologiske fakultet i Oslo, og som seniorrådgiver ved Helsedirektoratet. Spesialkompetanse i implantatprotetikk med refusjonsrett hos Helfo.

Vi ønsker alle nye pasienter velkommen til oss!