Tannleger

Tannlege Eirik Husby
Allmennpraksis
Tannlege Mai Nguyen
Allmennpraksis
Tannlege Rabia Khawaja
Allmennpraksis
Tannlege Katarina Lindberg
Allmennpraksis, spesialkompetanse i implantatprotetikk med refusjonsrett hos HELFO

Tannhelsesekretærer

  • Renate Haug
  • Evlyn Tikri
  • Ionela Geamanu
  • Sykepleier Thuy Pham

Spesialister

Dr. Odont. Inger Johanne Blix
Inger Johanne Blix er tannlege, doktor odont. og spesialist i periodonti (tannkjøttsykdommer) fra Universitet i Oslo. Hun har jobbet i Bogstadveien 51 siden 1999. Hun er også ansatt ved Avdeling for periodonti ved UiO hvor hun jobber med forskning og undervisning.
Dr. Odont. Maria Pham
Cand. odont fra 2007. Spesialist i oralkirurgi og oralmedisin i 2018 med sykehustjeneste på Rikshospitalet og Ullevål Universitetssykehus (OUS), samt Massachusetts General Hospital, Boston USA. Pham har også tidligere vært instruktør ved avd. for oralkirurgi og oralmedisin på Det odontologiske fakultet, UiO frem til 2020. Pham har doktorgrad i tannimplantater og benvekst.
Caroline Hol
Spesialist i kjeve- og ansiktsradiologi (bildediagnostikk) fra Universitetet i Oslo, hvor hun for tiden også er doktorgradsstipendiat, og underviser på spesialistutdannelsen. Cand. odont. fra 2002. Klinisk erfaring fra regionalt odontologisk kompetansesenter på Sørlandet og i Nord-Norge siden 2009.
Professor Dr. Odont. Dag Ørstavik
Spesialist i endodonti. og tidligere fagleder ved Det odontologiske fakultet i UiO.
Dr. Steinar Thoresen
Lege med spesialisering i patologi og epidemiologi. Head of Oncology Strategy Nordics and Netherland i Merck. Tidligere leder for nasjonal kreftscreening ved Kreftregisteret, professor emeritus ved UiB 1999-2013, og medisinsk direktør i Abbvie og GlaxoSmithKlein.

Vi ønsker alle nye pasienter velkommen til oss!